Травень - Путильський ЗЗСО

Перейти до контакту

Травень

Новини > 2019
31.05.2019

Мерілін Менсон стверджувала, що “музика – це найсильніший вид магії”. Зайвий раз у цьому переконатися мали змогу учасники мовного табору 31 травня, адже цей день був повністю присвячений музиці.
Школярі розучували відомі пісні, знайомилися з цікавими фактами з життя закордонних співаків і, звичайно, влаштували караоке змагання.
Робота не обмежувалася тільки стінами класних кімнат. Погода сьогодні нарешті порадувала і учні із задоволенням продовжили роботу на шкільному майданчику.
30.05.2019

30 травня – четвертий день роботи мовного табору. Сьогодні школярі присвятили свій час перегляду відео про традиції та звичаї українців, після якого виконували різноманітні завдання.
Один із загонів знаходив спільне та відмінне у звичаях нашого народу та іноземців, друга група відгадувала назви традиційних українських страв та відтворювала рецепти їх приготування, а третя – придумувала власне неіснуюче свято.
На жаль, погода завадила провести ігри на свіжому повітрі, тому керівники загонів організували розваги в приміщенні.
29.05.2019

Третій день роботи мовного табору був присвячений родині та родинним традиціям. Школярі розбиралися у хитросплетіннях сімейних зв’язків та вчилися називати далеких родичів іноземною мовою, розшифровували веселі ребуси та кросворди.
Учні вивчили назви традиційного одягу українців та спробували власні творчі сили у написанні сенканів про вишиванку.
28.05.2019

Другого дня учасники мовного табору плідно попрацювали.
Загін “Happy Campers” складав інтерактивну карту України та ознайомився з визначними місцями кожного регіону.
Загін “Restless Kids”, після перегляду англійською мовою відео про Україну, провів вікторину “Amazing Ukraine”, а німецькомовна група “Regenbogen” розгадувала ребуси та розшифровувала цікаву інформацію про нашу країну.
Друга частина занять була присвячена традиційним українським дитячим іграм. Школярі мали змогу погратися та відпочити на свіжому повітрі.
27.05.2019

Сьогодні розпочав роботу пришкільний мовний табір. 30 учнів школи були об’єднані у 3 загони під керівництвом вчителів англійської мови Кери Н.П. і Софійчук С.Д. та німецької мови Драганової І.І.
Після знайомства один з одним, веселих руханок та енерджайзерів, школярі розпочали свій “робочий” день, почали креативити: придумували назву загону, девіз та створювали газету.
Учасники табору мали змогу представити результати своєї роботи на святковій лінійці.
Директор школи Шемберко В.В. привітав юних любителів іноземних мов, побажав успішної та цікавої роботи та наголосив, що знання іноземної мови були, є і завжди будуть необхідними.
Попереду у школярів багато цікавої роботи, веселих екскурсій та творчих завдань.
Сподіваємося, що час проведений у таборі залишить хороші спогади, поповнить словниковий запас десятком нових слів та виразів та найголовніше – навчить школярів не боятися спілкуватися іноземною мовою.
24.05.2019

Промайнув ще один навчальний рік. Настала хвилююча мить прощання.
24 травня учні, вчителі та батьки зібралися на урочисте свято Останнього дзвоника. Це свято завжди сповнене родинним теплом, радістю і сумом.
Право відкрити урочисту лінійку було надано директору школи Шемберку В.В. Зі словами щирих побажань до випускників звернулася класний керівник Волощук Т.І., привітали своїх дітей батьки, перша вчителька та гості свята.
Випускники подякували за науку своїм наставникам та подарувала прекрасний випускний вальс.
Останній дзвінок це не лише свято для одинадцятикласників, це час підведення підсумків роботи за рік. Дирекція нагородила переможців олімпіад та конкурсів, активних учасників шкільного життя.
Спалення розкладу уроків та останній дзвінок сповістив про початок найочікуванішого – літніх канікул.
Бажаємо всім теплих літніх днів, яскравого сонця та моря вражень!
24.05.2019

Вже стало доброю традицією у нашій школі закінчувати навчальний рік виставкою фотогазет “Шкільне життя”.
Всі бажаючі мають змогу побачити, як проходив цей навчальний рік у кожному класі.
Світлини зберегли найкращі моменти перемог, розваг, радості та наполегливої праці від першого навчального дня до довгоочікуваного травня.
22.05.2019

20-22 травня в нашій школі відбулися урочисті свята, присвячені випуску з початкової школи учнів 4-их класів.
Учні, разом зі своїми наставниками, Псарюк Н.І., Шастків В.С., Бевзою Н.Й. та Різак Н.В., підготували чарівне свято. Лунали чудові вірші про школу, вчителів, батьків. Співали веселі й водночас сумні пісні, бо зовсім не хотілося школярам залишати початкову школу. Дякували всім та дарували щирі побажання і посмішки. Учні згадали свої будні та свята за роки навчання.
Дякуємо усім батькам, гостям, вчителям, які відвідали це дійство. Успіхів вам, майбутні п’ятикласники, у країні Знань!
17.05.2019

З 13 по 17 травня у школі проходив тиждень духовності. У рамках його проведення було організовано ряд заходів: година спілкування “Добрі справи християнина”, бесіда “Біблія у моєму житті”, круглий стіл “Християнські цінності”, виставка християнської літератури, конкурс малюнків “Сторінками Святої книги”, фотоконкурс “Нехай день починається з усмішки”.
Сподіваємося, що у кожного з нас знайдеться час для добрих справ та роздумів про вічні цінності не лише протягом цього тижня, а й кожного дня.
16.05.2019

14 та 16 травня четвертокласники, випускники початкової школи, хвилювалися перед написанням ДПА. Учні 4-А (вч. Псарюк Н.І.), 4-Б (вч. Шастків В.С.), 4-В (вч. Бевза Н.Й.) та 4-Г (вч. Різак Н.В.) підсумкові контрольні роботи з української мови (передбачає оцінювання результатів навчання одразу з української мови та читання) і математики.
ДПА з української мови включала в себе тестові завдання, переписування тексту, складення міні-твору. ДПА з математики містила кілька тестових завдань, кілька прикладів та задачу.
Школярі блискуче впоралися із завданнями продемонструвавши хороші знання та володіння навчальним матеріалом.
Бажаємо майбутнім п’ятикласникам успіхів у навчанні та нових звершень!
11.05.2019

Кожної другої неділі травня в Україні відзначається поважне свято День матері.
В 2019 році День матері припадає на 12 травня. Напередодні, 11 травня, учні 3-Б класу (вч. Поляк О.В.) зібралися у святково прикрашеній актовій залі, щоб привітати найдорожчих у світі для них людей.
Слово мати, мамо, матуся завжди асоціюється у нас з любовю, добротою, ласкою. Мати – найближча людина, яка піклується про нас, незалежно від нашого віку, статусу, сімейного стану, це єдина людина, яка любить нас безумовною, щирою любовю”, – звучало з дитячих уст.
Такі щирі слова подяки, пісні про материнську любов та ніжні мелодії танцю для матусь не залишили нікого байдужим.
Закінчилося свято святковою фотосесією, вручення подарунків мамам та, звичайно, щирими обіймами та поцілунками.
02.05.2019

Другий Регіональний етап Національного конкурсу “Благодійна Україна – 2018” (за результатами діяльності у 2018 році) відбувся 30 квітня 2019 року у місті Заставна Чернівецької області.
Вдруге партнером Асоціації благодійників України стала Заставнівська волонтерська сотня(голова Марія Мякота), яка й виступила головним організатором церемонії вручення нагород переможцям-благодійникам Буковини.
Цьогоріч, за результатами конкурсу, Чернівеччина отримала 10 Янголів Добра, інкрустованих бурштином (створені дизайн-студією Бурштиновий світ, Галина Симса), якими нагородили переможців у 10 номінаціях з різних куточків нашого краю, ще 27 нагород вручено за другі і треті місця.
Заступник директора з виховної роботи Тимуш Галина Ярославівна представляла нашу школу на цьому урочистому дійстві і отримала нагороду за результатами благодійної роботи (І місце у номінації “Місцева благодійність”).
Вразили глядацьку аудиторію українською піснею відомі артисти: народні – брати Дмитро та Назарій Яремчуки, Іван Дерда, молоді, але відомі народні улюбленці – Оксана Муха, гурт “Будьмо”, Марина Фіжделюк і Данило Карачевський.
Назад до змісту